Fuengirola joulukuussa

Kannattaako Fuengirolaan lähteä joulukuussa? No kyllä! Ajoittaisesta kovasta tuulesta huolimatta lähes kahteenkymmeneen noussut lämpötila ja aurinko pitivät huolta, että neljän yön pikaloma todellakin tuntui perinteiseltä etelän lomalta.

fuengirola_joulukuussa-7fuengirola_joulukuussa-4fuengirola_joulukuussa-5fuengirola_joulukuussa-3fuengirola_joulukuussa-2fuengirola_joulukuussa-6fuengirola_joulukuussa-8fuengirola_joulukuussa-11fuengirola_joulukuussa-10fuengirola_joulukuussa-15fuengirola_joulukuussa-18fuengirola_joulukuussa-20fuengirola_joulukuussa-19fuengirola_joulukuussa-22fuengirola_joulukuussa-21

Fuengirolaan matkustetaan lentämällä Málagaan, jonne edullisimmillaan saa lentoja SASin tai Norwegianin kautta noin satasella. Oikeinkin kelpojen hotellien hinnat pyörivät näin sesongin ulkopuolella noin 50 €/yö ja halvemmallakin.

Suosittelen:

  • Lentokentältä Fuengirolaan helppo ja edullinen matkustusväline on juna
  • Alkeellinenkin espanjan kielen taito auttaa.
  • Mijas Pueblo: Mijasin valkoinen kylä. Melkoinen turistikohde, mutta joulukuisena sunnuntaiaamuna rauhallinen ja kaunis. Upeat näköalat!
  • Churrot
  • Vaikka lämpötila olisi +15, rannalla olisi ihan hyvin voinut olla ottamassa aurinkoa bikineissä, jos olisi maksanut rantatuolista tuulensuojassa. Eli vaikka lämpötila mietityttäisi, niin pakkaa bikinit, jos tykkäät ottaa aurinkoa.
  • Alueella on paljon talleja, myös suomenkielisiä, joten ratsastajan kannattaa pakata kypärä ja kengät.

henriikkahyy_allekirjoitus_transparent

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s