Flowerpower

Rakastan kukkia! Kotonamme on kaikki vapaa pöytäpinta-ala täytetty kukilla, ja kovasti odottelen, että kevät etenee niin pitkälle, että pääsen laajentamaan parvekkeelle. Valitettavasti kunnon kimppujen hinnat huitelevat sellaisissa summissa, ettei niitä tule ostettua kuin juhliin. Siksi olinkin superinnoissani, kun pääsin osallistumaan eräässä sidosryhmätilaisuudessa Arteflosin kukkaworkshopiin ja sain muistoksi tämän kimpun. Kimpun heinät ja eucalyptukset ovatkin nykyään omassa maljakossaan kuivakukkina.

kukkaworkshop-01158

Bonsaipuu – olen yrittänyt näiden kanssa monta kertaa aina sillä tuloksella, että puu kuivuu kasaan. Tämä kuva on vielä ajalta, kun kaikki oli bonsailla hyvin. Takana myös rahapuu, joka on toinen murheita aiheuttava kasvi. Onnistun aina kastelemaan näitä liikaa sillä lopputuloksella, että kasvi mätänee sisältä.

DSC08014

Vinkki kaikille kukkaintoilijoille; kannattaa jakaa valmis kimppu useisiin pienempiin maljakoihin, jolloin saat kimpusta eksponentiaalisesti iloa. Minulla on tapana ostaa S-marketin viikkokimppu, jonka annan yleensä ensin olla muutaman päivän sellaisenaan, minkä jälkeen alan osan kukista nahistuessa jakaa kimppua eri maljakoihin. Tässä kukat alkavat olla jo parhaat hetkensä nähneitä, mutta muistaakseni selviytyivät kaksi viikkoa siitä, kun kimpun olin S-marketista (3,90 €) ostanut.

kukatsmarketista-01133kukatsmarketista-01139kukatsmarketista-01141

henriikkahyy_allekirjoitus_transparent

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s